Značka Rio Mare prináša na trh novinku pre všetkých gurmánov a nadšencov tuniakových šalátov: Insalatissime Spring – svieži a chuťovo bohatý, plný vybranej sezónnej zeleniny v kombinácii s bielou ryžou, nadchne vás od prvého sústa.
Limitovaná edícia Rio Mare Insalatissime Spring je novinka stvorená pre labužníkov. Tento šalát si môžete vychutnať priamo z plechovky, alebo ho môžete servírovať v štýle špičkových reštaurácií – na výbere zelených šalátov, s kúskami pomaranča a nasekanými mandľami. Avšak fantázii sa medze nekladú. Od prvého sústa vás Insalatissime Spring prenesie do slnečného raja plného sviežich, jemných chutí špargle, hrášku a slnečno žltej mrkvy, zakončenej nádychom talianskeho citróna. To všetko korunované dokonalým tuniakom Rio Mare.
„Sme nadšení, že môžeme predstaviť Insalatissime Spring. Našim cieľom je neustále prinášať inovatívne a chutné produkty, ktoré zodpovedajú modernému životnému štýlu a chuťovým preferenciám. Veríme, že naše sezónne prekvapenie bude zdobiť náš tradičný rad Insalatissime,“ vysvetľuje René Řiháček, produktový manažér značky Rio Mare.
LETNÁ SÚŤAŽ s RIO MARE
V termíne od 1. 7. 2024 do 31. 8. 2024 navyše prebieha LETNÁ SÚŤAŽ s RIO MARE. Stačí zakúpiť akýkoľvek produkt Rio Mare, napríklad práve Insalatissime Spring, zaregistrovať sa na webe www.riomare.sk/sutaz a potom už len počkať na žrebovanie o krásne ceny:
1x iPhone
6x cestovný kufor
40x rodinnú deku Rio Mare
www.riomare.sk
Význam tuniakového mäsa je aký?
Tuniakové mäso patrí medzi najpopulárnejšie druhy rýb v stravovaní, a to nielen pre jeho vynikajúcu chuť, ale aj pre zdravotné benefity, ktoré ponúka. Tuniak je bohatý na bielkoviny, čo z neho robí ideálnu voľbu pre športovcov a ľudí, ktorí si chcú udržať alebo budovať svalovú hmotu. Navyše, obsahuje len minimálne množstvo tuku, čo z neho robí vhodnú voľbu pre tých, ktorí sa snažia o zdravú výživu alebo redukciu hmotnosti.
Jednou z hlavných výhod tuniakového mäsa je jeho vysoký obsah omega-3 mastných kyselín, ktoré sú prospešné pre srdce a znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení. Tieto kyseliny tiež podporujú mozgovú činnosť a prispievajú k zlepšeniu koncentrácie a nálady. Tuniak je takisto bohatý na vitamíny B12 a D, ktoré sú dôležité pre správne fungovanie nervového systému a kostí.
Tuniakové mäso je populárne aj pre svoju všestrannosť v kuchyni. Môže sa konzumovať surové (ak je čerstvé v sushi), grilované, pečené, ako aj najčastejšie u nás vo forme konzerv. Jeho ľahká príprava a dlhá trvanlivosť v konzervách ho robia výhodnou a obľúbenou voľbou medzi ľuďmi, ktorí uprednostňujú rýchle a zdravé jedlá.